Kerhon esittely

Tervetuloa tutustumaan Kuopion kivikerho ry:n toimintaan!

Kuopion kivikerho ry on vuonna 1997 perustettu yhdistys, jonka tarkoituksena on edistää ja tukea kiviharrastusta ja kiviharrastajien toimintaa. Kerhotilamme sijaitsevat Jynkän kaupunginosassa osoitteessa Aittolammentie 11, jossa järjestämme kerhoiltoja torstaisin syyskuusta toukokuulle.
Toimintaamme osallistuu monenikäisiä tyttöjä ja poikia aina lapsista ikääntyneisiin. Kerhomme jäsenissä on myös monenmoisia kiviharrastajia. Kerhossamme on niin mineraaliharrastajia kuin korukivistä ja korujen sekä koriste-esineiden hionnasta kiinnostuneitakin.
Kiviharrastus on mukava, monipuolinen ja luonnonläheinen sekä kaikille sopiva koko perheen harrastus. Jäsenenä saat käyttöösi kerhon kivenhionta- ja sahauskoneet, voit osallistua kiinnostaville retkillemme ja teemailtoihin sekä muuhun toimintaan.

Tule tutustumaan toimintaamme paikanpäälle - ohjelman löydät kalenterista - Tervetuloa mukaan!!

Toiminnan esittely

Kuopion kivikerho ry:n tarkoituksena on edistää ja tukea kiviharrastusta ja kiviharrastajien toimintaa. Toimintaan kuuluvat muun muassa retkien, näyttelyiden ja kurssien järjestäminen sekä kiinteä yhteistyö eri organisaatioiden ja toisten vastaavien yhdistysten kanssa.

Kerhoiltoja järjestetään torstai-iltaisin talvikaudella aina syyskuun alusta huhtikuun loppuun saakka. Kerhoillat alkavat klo 17.30 lasten ja nuorten illalla ja jatkuvat klo 19.00 - 21.00 aikuisten iltoina. Kerhoillat ovat pääasiassa hiontailtoja, mutta poikkeukset ovat mahdollisia. Poikkeusen tekevät teema-illat, joiden ohjelmat löytyvät kalenterista. Teemailtoja järjestetään yleensä pari kertaa syksyllä sekä keväällä.

Lisää tietoa kerhon toiminnasta löydät Kalenteri-, Ajankohtainen keskustelu- sekä Tapahtuma arkisto-välilehdiltä.


Jäsennyys ja jäseneksi liittyminen

Kuopion kivikerhon jäseneksi voit liittyä Jäsenyys ja tietojen muutos -välilehden sähköisellä lomakkeella. Jäseneksi liittyminen onnistuu myös kerholla antamalla lomakkeella pyydetyt tiedot puheenjohtajalle. Nuorisojäseneksi voit liittyä jos olet alle 18-vuotias ja aikuisjäseneksi ollessasi täysi-ikäinen. Kun nuorisojäsen täyttää 18 vuotta, hän siirtyy automaattisesti aikuisjäseneksi.

Aikuisjäsenen jäsenmaksu vuonna 2020 on 20 € ja nuorisojäsenen 10€. Jäsenmaksu vahvistetaan vuosittain kevättalvella pidettävässä vuosikokouksessa. Mikäli jäsen ei maksa jäsenmaksuaan kalenterivuoden aikana, hallituksella on oikeus erottaa hänet. Kerhon koneiden käyttäminen edellyttää täysi-ikäisiltä kerhon jäsenyyttä ja perehdytystä koneiden käyttöön.